Isosaaren Laivaliikenne
Lipunmyynti

Valitse matka Kauppatorilta Isosaareen:
sunnuntai 08. huhtikuuta 2018


Valitse matka Isosaaresta Kauppatorille:
« maanantai 09. huhtikuuta 2018 »

Ei matkoja valittuna päivänä

Jos lähtöaika ei ole valittavissa, kyseisellä lähdöllä ei ole enää saatavilla vapaita paikkoja.

Hinnat:

Aikuinen talviliikenne 25.00 €
Opastus talviliikenne - aikuinen 16.00 € Katso opastusaikataulut netistä! Talviaikana ja juhlapyhinä aikataulumuutokset mahdollisia!
Lapsi talviliikenne - 7-16 v. 12.50 €
Opastus talviliikenne - lapsi 7-16 v. 8.00 € Katso opastusaikataulut netistä! Talviaikana ja juhlapyhinä aikataulumuutokset mahdollisia!
Alle 7 v. lapsi - maksuton 0.00 € Alle 7 v. lapsi - maksuton
Rantala - 3 tuntia (max. 10 hlö) 195.00 € Hinta sisältää saunan ja saunatuvan vuokran sekä saunapuut. Saunomiseen käytettävä kokonaisaika on 3 tuntia, mikä sisältää itsenäisesti saunan lämmityksen, saunomiseen käytettävän ajan sekä loppusiivouksen. Siivousmaksu 100 € peritään jälkikäteen, jos saunaa ja saunatupaa ei ole siivottu. Reittiliikenteen liput eivät sisälly hintaan.
Saaren menu 0.00 € Pitkään haudutettua riistakäristystä M/G uuniperunamuusia L/G sokeripuolukkaa suolakurkkua vihersalaattia Ruisleipää M Saaristolaisleipää M Voita L   Kahvia tai teetä   Hinta 16,50 €/ henkilö. HUOM! Ruoka maksetaan Upseerikerholla, mutta etukäteisvaraus on suositeltavaa!
Vegaaninen menu 0.00 € Falafelpyöryköitä M/G tuoretomaattikastiketta M/G pähkinäriisiä M/G vihersalaattia Leipää Levitettä L Kahvia tai teetä Hinta 16,50 €/ henkilö. HUOM! Ruoka maksetaan Upseerikerholla, mutta etukäteisvaraus on suositeltavaa!
 
Maksa kätevästi omassa verkkopankissa tai luottokortilla.

Checkout maksuehdot:   Maksuehdot
Laivaliikenteen varausehdot:  Varausehdot
  Tietosuojaseloste